Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@10:43:36 GMT

فروش بستنی کم شد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۰۵۶۱۴

فروش بستنی کم شد

آفتاب‌‌نیوز :

بی‌تردید بستنی از پرطرفدارترین خوراکی فصل گرماست. با افزایش گرمای هوا در این روزها انتظار می‌رود بازار این کالا داغ باشد. مشاهدات میدانی حاکی از این است که رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده خریداران این روزها کمتر از قبل به سراغ یخچال‌های سوپرمارکت‌ها بروند.

البته بستنی هیچ‌وقت جزو اقلام دارای قیمت ثابت، مصوب و حمایتی نبوده است و قیمت آن را شرکت‌های تولیدی با توجه به هزینه تولید تعیین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌همین دلیل این کالا در یکی، ‌دو سال اخیر به‌طور پیوسته هر چندماه یک‌بار درصدی از رشد قیمت را به‌خود دیده است. اما تغییر قیمت شیر و تعیین قیمت دیگر اقلام لبنی در یک‌ماه پیش، باعث شد این خوراکی محبوب موجی از افزایش قیمت را در اردیبهشت از سر بگذراند.

بستنی‌ها چقدر گران شدند

نگاهی به نرخ جدید بستنی‌های شرکتی نشان می‌دهد قیمت بستنی مگنوم تا ۲۰ هزار تومان بالا رفته است. این بستنی پرطرفدار پیش‌ از این ۱۵ هزار تومان فروخته می‌شد.

یک ماه پیش قیمت بستنی‌های قیفی، کیم و عروسکی هم بالا رفت. کیم و عروسکی ۴ هزارتومانی، ۵ هزار تومان شدند، قیمت قیفی هم از ۵ به ۷ هزار تومان رسید، دیگر نانی‌ها هم مثل قیفی‌ها ۷ هزار تومانی شدند و سالار ۱۰ هزار تومانی هم ۱۲ هزار تومان شد.

قیمت بستنی‌های لیتری هم به همین نسبت بالا رفته، ولی بسته به پاکتی بودن یا ظرفی بودنشان قیمت متفاوت است. ظرفی‌ها با وزن ۵۰۰ تا ۶۵۰ گرمی از ۳۵ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان رسیده‌اند.

پاکتی‌های یک لیتری که قبلا ۲۵ هزار تومان فروخته می‌شدند، حالا ۳۰هزار تومانی شده‌اند و قیمت جدید پاکتی‌های ۲ لیتری هم ۴۰ هزار تومان شده که ۱۰ هزار تومان بیشتر از قبل است.

در میان بستنی‌ها، یخی‌ها کمترین رشد قیمت را در ماه‌های اخیر داشته‌اند. قیمت این بستنی‌ها که در تابستان‌ها به تعداد طرفدارانشان افزوده می‌شود، ۲ هزار تومان است و به‌گفته فروشندگان به‌تازگی‌ تغییر قیمتی نداشته‌اند.

مغازه‌های آبمیوه و بستنی، دیگر واحدهای صنفی‌ای هستند که تغییرات نرخ شیر خام به‌طور مستقیم قیمت محصولاتشان را افزایش داده است. البته محصولاتی با پایه شیر.

به گفته یکی از فروشندگان بستنی که بیش از ۱۰سال است در منطقه غرب تهران مغازه آبمیوه و بستنی‌فروشی دارد، بعد از دوران کرونا، بستنی در این تابستان کم‌مشتری‌ترین دوران فروشش را می‌گذراند و اگر دوباره رشد قیمت بستنی اتفاق بیفتد مشتری دیگری نمی‌ماند.

با یک حساب سرانگشتی قیمت کوچک‌ترین بستنی اسکوپی که از نوع قیفی است با احتساب ۳ اسکوپ بستنی به ۳۰ هزار تومان رسیده که برای بسیاری از خانواده‌ها به‌عنوان یک خوراکی غیرضروری، گران است.

افزایش قیمت بستنی، از سوی دیگر بهای محصولات وابسته به آن مثل آیس‌پک یا شیک‌ها را هم بالا برده است.

هر لیوان میلک‌شیک در این مغازه آبمیوه و بستنی از ۴۵ هزار تومان یک‌ماه پیش، حالا به ۵۰ هزار تومان رسیده است. به‌گفته این فروشنده، تقاضا برای این نوشیدنی با وجود گرمای این روزها، به نصف رسیده است.

با این حال نکته مثبت ماجرا این است که قیمت آبمیوه‌ها و سایر محصولاتی که پایه شیر و بستنی ندارند در ماه‌های گذشته بدون تغییر بوده و برخلاف تابستان سال قبل که قیمت آب هویج نجومی شد، حالا به‌نظر نمی‌رسد دلیلی برای رشد قیمت آبمیوه‌ها وجود داشته باشد.

کافی‌شاپ‌ها و ۱۰درصد افزایش نرخ

افزایش قیمت شیر نرخ خدمات کافی‌شاپ‌ها را هم بالا برده است. مالک یک کافی‌شاپ می‌گوید: با افزایش قیمتی که در قیمت مواداولیه ما مخصوصا شیر و شکر اتفاق افتاد، به ناچار قیمت بعضی محصولاتمان را ۱۰ درصد افزایش دادیم.

درحالی‌که این میزان کافی نیست، اما اگر بیشتر گران کنیم مشتری‌مان را از دست می‌دهیم.

در این کافی‌شاپ، هر لیوان میلک‌شیک ساده از ۳۸ هزار تومان به ۴۰ هزار تومان و هر لیوان لته ‌از ۳۲ به ۳۵ هزار تومان افزایش قیمت داشته است. به‌گفته او، از یک‌ماه پیش به وضوح تعداد مشتری‌های کافه کاهش یافته است. وی امیدوار است که با تغییر شرایط درآمد مردم این کاهش مشتری نیز جبران شود.

منبع: همشهری 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بستنی فروشی تورم و گرانی قیمت لبنیات افزایش قیمت هزار تومان قیمت بستنی یک ماه پیش رشد قیمت بستنی ها کافی شاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۵۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رکود در بازار خودرو هر روز عمیق تر از روز قبل می‌شود. روایت نمایشگاه‌داران، از شدت گرفتن رکود در بازار خودرو حکایت دارد.

در همین رابطه، سعید موتمنی، رییس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه‌ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داده و گفته است: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت‌های پیشین بازگشت.

وی افزوده؛ افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از رقم ۶۵ هزار تومان بود.

موتمنی متذکر شده؛ در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش ۴ تا ۵ درصدی را تجربه کرده‌ است.

وی تصریح کرده؛ عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می‌شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود.

آخرین قیمت‌ها در بازار خودرو

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو به قیمت ۳۵۰ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز به قیمت ۳۲۵ میلیون تومان به فروش می‌رود.

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم ۸۰۵ میلیون تومان به فروش رفت. اما پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳، یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش رفت. پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در حدود ۷۱۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژوپارس ELX-TU۵ مدل ۱۴۰۲ به قیمت ۸۳۵ میلیون تومان رسید. پژوپارس LX مدل ۱۴۰۲ اما با کاهش ۸۵۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار به قیمت ۹۷۵ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۸۱۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲ یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

راناپلاس مدل ۱۴۰۳ در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۴۰ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۱۰ میلیون تومان قیمت خورده است. اما سمند سورن پلاس EF۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم ۸۵۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار به قیمت ۸۱۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

۲۲۳۳۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902234

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • تمایل بازار غیر رسمی به فروش ارز بیشتر است
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟