Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی و آبمیوه گفت: در صنف ما قیمت‌گذاری وجود ندارد اما بازرسین ما به خصوص در کافی‌شاپ‌ها به قیمت‌ها و ظرف‌ها نظارت می‌کنند تا به اسم فانتزی بودن ظرف، کم‌فروشی یا گران‌فروشی نشود.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، اسکندر آزموده در خصوص وضعیت فروش بستنی و آبمیوه در شش ماه اول سال گفت: این 6ماه، فصل کار ما است و بیشترین فروش را در این مدت داریم که متأسفانه امسال وضعیت خوبی نداشتیم و فروش ما نسبت به سال گذشته 30 درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه فروشندگان بستنی و آبمیوه اظهار کرد: بستنی، آبمیوه و موادی که در کافی‌شاپ‌ها عرضه می‌شود جزو اقلام تفریحی و تنقلات محسوب می‌شود و خانواده‌ها الزام به تهیه آن ندارند بنابراین از ابتدای سال که شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم و قدرت خرید مردم کاهش پیدا کرد فروش ما هم کم شد.

وی ادامه داد: از طرف دیگر به دلیل بالا رفتن قیمت مواد اولیه نیز سود ما کاهش شدیدی داشت به‌طور مثال پسته‌ای که قبلاً کیلویی 55 هزارتومان خریداری میکردیم الان دو برابر شده ما هم یکبار در سال فقط می‌توانیم افزایش قیمت داشته باشیم و در این افزایش باید به فکر مصرف‌کننده نیز باشیم چون اگر قیمت‌ها زیاد بالا برود مردم بستنی و آب میوه نمی‌خرند پس مجبور شدیم به میزان زیادی از سود خود صرف‌نظر کنیم.

وی در خصوص پرداخت مالیات اعضای این صنف گفت: با توجه به وضعیت بازار، سازمان مالیات حداکثر تلاش خود را کرده تا با اعضای صنف ما کنار بیاید و الان بر اساس توافق 30 درصد سود را مالیات اخذ می‌کنند.

آزموده در خصوص شکایات مطرح شده به این اتحادیه گفت: با توجه به بازرسی‌های مداوم اتحادیه میزان شکایت از عدم رعایت بهداشت به حداقل رسیده و اکنون بیشترین شکایات نسبت به قیمت‌هاست که ما آن را در کمیسیون مربوطه مطرح می‌کنیم ضمن آنکه در صنف ما قیمت‌گذاری وجود ندارد اما بازرسین ما به خصوص در کافی‌شاپ‌ها به قیمت‌ها و ظرف‌ها نظارت می‌کنند تا به اسم فانتزی بودن ظرف کم‌فروشی یا گران‌فروشی نشود ضمن آنکه استفاده از اسامی نامفهوم در منوی کافی‌شاپ‌ها ممنوع است.

منبع: ایلنا

انتهای پیام/4028

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۸۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست سال جاری میلادی به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده است.

مبادلات ایران و اتحادیه اروپا در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۷۸۰ میلیون یورو کالا بین دو طرف مبادله شده بود.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دو ماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده است. در ماه‌های ژانویه و فوریه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشور‌های اروپایی وارد شده بود.

صادرات اتحادیه اروپا به ایران در ماه‌های ژانویه و فوریه امسال نیز ۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته و به ۷۰۳ میلیون یورو رسیده است. اتحادیه اروپا در دوماهه نخست سال قبل ۶۴۱ میلیون یورو کالا به ایران صادر کرده بود.

جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴

بر اساس این گزارش تجارت ایران و اروپا در دومین ماه سال جاری میلادی رشد قابل توجه ۳۰ درصدی داشته و از ۳۵۸ میلیون یورو در فوریه سال ۲۰۲۳ به ۴۶۸ میلیون یورو در فوریه ۲۰۲۴ رسیده است.

صادرات اروپا به ایران در فوریه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۳۲ درصدی مواجه شده و به ۳۹۲ میلیون یورو رسیده است. صادرات اروپا به ایران در فوریه سال قبل ۲۹۷ میلیون یورو گزارش شده بود.

صادرات آلمان به ایران در فوریه امسال ۴۶ درصد رشد کرده و به ۱۴۱ میلیون یورو بالغ شده است. صادرات فرانسه به ایران نیز با ۳۷ درصد رشد به ۳۳ میلیون یورو و صادرات ایتالیا با کاهش ۶ درصدی به ۴۲ میلیون یورو رسیده است.

صادرات رومانی به ایران ۲۲ برابر شد

اما صادرات رومانی به ایران در فوریه ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲ برابر شده و از ۲.۵ میلیون یورو در فوریه سال قبل به ۵۷ میلیون یورو در فوریه امسال افزایش یافته است.

واردات اتحادیه اروپا از ایران نیز در فوریه ۲۰۲۴ با رشد ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به ۷۶ میلیون یورو رسیده است. این رقم برای فوریه سال ۲۰۲۳ بالغ بر ۶۱ میلیون یورو اعلام شده بود.

واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد

واردات آلمان از ایران در فوریه امسال تغییر محسوسی نداشته و در سطح ۱۹ میلیون دلار باقی مانده است. اما واردات اسپانیا از ایران با رشد ۶۶ درصدی مواجه شده و به ۹.۳ میلیون یورو رسیده است. واردات ایتالیا از ایران نیز ۹۶ درصد رشد کرده و به ۲۶.۱ میلیون یورو افزایش یافته است. ایتالیا در فوریه سال قبل ۱۳.۳ میلیون یورو کالا از ایران وارد کرده بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت و افزایش خدمات در حج ۱۴۰۳
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • پیشرفت برنامه‌ها در دانشگاه فرهنگیان کافی نیست
  • منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ طلا باشیم؟
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند