Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@09:11:43 GMT

افزایش قیمت آبمیوه‌های ایرانی و خارجی

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۸۱۱۱۵

افزایش قیمت آبمیوه‌های ایرانی و خارجی

ایران اکونومیست -  به گزارش ایران اکونومیست؛ در بازار مصرف، آبمیوه‌های ایرانی با افزایش قیمت همراه شده‌اند و آبمیوه های خارجی نیز که هم به صورت قاچاق وارد می شوند و هم واردات قانونی دارند، قیمت‌شان افزایش چشمگیری دارد که ولی‌الله داودآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره توضیح داد و گفت: وضعیت افزایش قیمت کنسانتره و آبمیوه داخلی در سال ۱۳۹۷ به زودی مشخص خواهد شد و در اراتباط با قیمت کنسانتره و آبمیوه های وارداتی باید دید دلار ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان تعلق خواهد گرفت یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه کمتر از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید کنسانتره و آبمیوه کشور استفاده می‌شود، اظهار کرد: این صنعت نیازمند سرمایه در گردش بالایی است و توان تولید ۱۴۰ هزار تن کنسانتره و آبمیوه در سال را دارد اما فقط ۶۰ هزار تن از این ظرفیت استفاده می‌شود.
 
او در مورد قیمت کنسانتره و آبمیوه در سال جاری اظهار کرد: هنوز قیمت کنسانتره و آبمیوه افزایش نیافته است و به زودی وضعیت قیمت‌ها مشخص خواهد شد.
 
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه، ادامه داد: هر ساله قیمت میوه افزایش می‌یابد. علاوه بر این افزایش قیمت پاکت‌های مقوایی، حقوق و دستمزد، شکر، افزودنی های مجاز و مواد دیگری که در صنعت کنسانتره و آبمیوه وجود دارد را نیز باید لحاظ کرد.
 
داودآبادی همچنین در مورد قیمت آبمیوه‌ها و کنسانتره‌های خارجی یادآور شد: کنسانتره و آبمیوه‌های نظیر آناناس، پرتقال، کیوی، انبه، بلوبری و موز وارداتی هستند و قیمت آنها به وضعیت دلار بستگی دارد. سال گذشته این محصولات با دلار ۳۸۵۰ تومانی وارد می‌شدند و امسال قرار است با دلار ۴۲۰۰ تومانی وارد شوند و باید منتظر ماند و دید که آیا دلار با این قیمت به واردکنندگان تعلق می‌گیرد یا خیر.
 
وفور آبمیوه‌های قاچاق در بازار
 
وی با تاکید بر اینکه وجود کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی لطمه زده است، گفت: کنسانتره و آبمیوه قاچاق در بازار به وفور یافت می‌شود و این مسئله ضربات سنگینی را به صنعت کنسانتره و آبمیوه داخلی وارد کرده است.
 
دبیر انجمن صنایع تولید و صادرات کنسانتره و آبمیوه افزود: به طور کل واردات رسمی و غیر رسمی آبمیوه و کنسانتره اشتغالزایی داخلی در این حوزه را با مشکل مواجه کرده است و به طور حتم مسئولان باید در واردات رسمی و غیر رسمی این محصولات ایستادگی کنند تا بتوان علاوه بر رونق این صنعت، شاهد اشتغالزایی هرچه بیشتر برای جوانان باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست قیمت آبمیوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۸۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • طلای جهانی پس رفت
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار+ فیلم
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین/ تراز تجاری مثبت ماند
  • قیمت طلا افزایش یافت