Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان گفت: از ۶ ماه گذشته با آزادسازی نرخ‌ها واحدهای صنفی برای ارائه محصولات با کیفیت رقابت می‌کنند.

محمود رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان پیرامون اینکه با وجود آزادسازی نرخ‌ها، تمام محصولات سقف قیمت دارند، اظهار داشت: تمام واحدهای صنفی باید قیمت‌های مصوب را رعایت کنند و هیچ کدام اجازه گران‌فروشی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: واحدهای صنفی ارزان‌تر از سقف مورد تایید می‌توانند بفروشند، اما بالاتر از آن تخلف است.

رئیس اتحادیه آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان با بیان اینکه نرخ انواع بستنی و آب‌میوه‌ها نسبت به ماه رمضان سال گذشته 12 درصد افزایش داشته، بیان کرد: این میزان افزایش با محاسبه نرخ تورم است.

وی افزود: با افزایش نرخ و آزادسازی قیمت‌ها، در حال حاضر بستنی سنتی مخصوص با خامه هر کیلوگرم 10 هزار تومان، بستنی زعفرانی 12 هزار تومان، فالوده هر کیلوگرم 8 هزار تومان و بستنی میوه‌ای هر کیلوگرم 13 هزار تومان در واحدهای صنفی اصفهان به فروش می‌رسد.

رنجبر با بیان اینکه اکنون 300 واحد صنفی پروانه‌دار تحت مدیریت اتحادیه بستنی‌فروشان اصفهان فعالیت می‌کنند، گفت: تعدادی دیگر از واحدهای صنفی نیز با مشکلاتی در زمینه بهداشت و تأییدیه اداره اماکن روبه‌رو هستند که در حال رفع این مشکلات هستیم.

وی با بیان اینکه این روزها تقاضا برای احداث مغازه‌های بستنی و آبمیوه زیاد شده است، گفت: جوانانی که برای ورود به این شغل مراجعه می‌کنند، بیکار هستند و به دلیل وضعیت اقتصادی نامطلوب این شغل می‌تواند گره‌ای از کار آنها باز کند و به نوعی اشتغال‌زایی سالم است و ما طبق قانون اصناف عمل می‌کنیم.

رئیس اتحادیه آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان پیرامون نرخ کافی‌شاپ‌ها و تفاوت شاخص قیمت‌ها در این مکان‌ها، اظهار داشت: آزادسازی نرخ‌ها در کافی‌شاپ‌ها هم اجرایی شده، اما دلیل تفاوت و افزایش نرخ‌ها در آنها به دلیل برند مواداولیه مورد استفاده در محصولات این واحدهای صنفی است.

وی ادامه داد: کافی‌شاپ‌ها براساس برند مواد اولیه، قیمت محصولات خود را بالاتر می‌برند، البته نرخ اجاره‌بها، قبوض آب، برق، گاز و دستمزد کارکنان هم در قیمت‌ها بی‌تاثیر نیست.

رنجبر درباره نحوه نظارت بر محصولات عرضه شده در کافی‌شاپ‌ها، بیان کرد: عملکرد کافی‌شاپ‌هایی که قهوه تخصصی ارائه می‌دهند توسط 5 نفر بازرس مخصوص مورد بررسی قرار می‌گیرد، نوع قهوه مصرفی، برند آن و اینکه از کدام کشور وارد شده از جمله مواردی است که از سوی بازرسان ما بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر بررسی بهداشت و سلامت محصولات ارائه شده به مشتریان، در کافی‌شاپ‌ها مسائل عرفی و اخلاقی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد، افزود: اتحادیه در همه موارد می‌تواند ورود کند، بنابراین یکی از موضوعاتی که مورد توجه ما است رعایت مسائل اخلاقی در واحدهای صنفی است.

رئیس اتحادیه آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان با اشاره به فعالیت 16 بازرس اتحادیه در شهر اصفهان، گفت: برای بررسی عملکرد واحدهای صنفی و نظارت بر نحوه فعالیت آنها به لحاظ مسائل بهداشتی تعداد بازرسان اتحادیه را در ایام ماه رمضان و حتی تابستان افزایش می‌دهیم.

وی یکی از مشکلات واحدهای صنفی آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان را اتخاذ مالیات بالا برشمرد و اظهار داشت: اداره دارایی از صاحبان این شغل مالیات زیاد می‌گیرد که برخی از آنها نمی‌توانند هزینه اجاره‌بها و هزینه‌های جاری را بپردازند.

رنجبر اضافه کرد: بستنی فروشی و کافی‌شاپ داری در کشورهای دیگر به عنوان صنعت محسوب می‌شود، اما با دلیل نرخ بالای مالیات‌ها برخی از واحدها به دلیل اینکه نمی‌توانند هزینه‌های جاری را بپردازند مجبور به ترک این شغل می‌شوند.

رئیس اتحادیه آبمیوه، بستنی و کافی‌شاپ‌ اصفهان پیرامون ساعات کار واحدهای صنفی در ایام رمضان افزود: طبق دستور اتاق اصناف و اماکن تمام واحدهای می‌توانند از اذان مغرب تا اذان صبح فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام/

R41346/P1361/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند

رئیس اتاق اصناف یاسوج گفت: واحدهای صنفی جهت جلوگیری از بروز مشکل در دریافت خدمات بیمه‌ای، بانکی و مالیاتی نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مهرداد الهی امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال‌جاری از سوی هیئت مقررات‌زدایی تمدید شده‌است.

وی افزود: در صورتی‌که صنوف نسبت به اخذ شناسه یکتا اقدام نکنند مجوز قدیمی آنها، اعتبار قانونی برای فعالیت کسب و کار را ندارد.

رئیس اتاق اصناف مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اطلاع‌رسانی لازم به همه صنوف، گفت: صنوف برای جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه‌ای، مالیاتی و دیگر خدمات نسبت به الکترونیکی کردن مجوزهای کسب و کار خود اقدام کنند.

وی تصریح کرد: صاحبان کسب و کار می‌توانند با گوشی همراه با ثبت اطلاعات کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir شناسه یکتا را دریافت کنند.

الهی خاطرنشان کرد: از ۳۰ هزار واحد صنفی موجود در استان کهگیلویه و بویراحمد، کمتر از چهار هزار واحد صنفی اقدام به دریافت شناسه یکتا کرده‌اند.

وی فرآیند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را آسان، رایگان، غیرحضوری و تنها در چند دقیقه اعلام کرد و گفت: مجوزهای الکترونیکی بر فضای وب و همچنین از طریق گوشی‌های هوشمند قابل استعلام است و نیاز به امضا ندارد و مجوزهایی که از مسیر درگاه ملی مجوزهای کشور به نشانی «mojavez.ir» صادر نشده باشند با مشکلات مالیاتی، بانکی و خدمات دولتی مواجه خواهند شد.

کد خبر 750123

دیگر خبرها

  • بسکتبالیست های کردستانی در جایگاه سوم لیگ جوانان کشور ایستادند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • ذوب آهن قهرمان بسکتبال دختران جوانان ایران
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • واحدهای صنفی فاقد شناسه یکتا در دریافت خدمات با مشکل روبرو می‌شوند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی